Malmö Ultrabowl 2014
Aug
15
to Aug 17

Malmö Ultrabowl 2014

Den 15-17 augusti är det återigen dags för Malmö Ultrabowl. I år är det sjätte året i rad som tävlingen hålls i Stapelbäddsparken, vilket får ses som en fin-fin tradition för den svenska skate-scenen. 

Klasser:
Junior
Pro/Am
Master
Get Set Go/Girls

 

Mer info om tävlingen hittar du via eventets hemsida.

Mer info om Stapelbäddsparken hittar du via: skateparksguiden.se/stapelbaddsparken

 

View Event →
Gothenburg Bowl Battle
Aug
8
to Aug 9

Gothenburg Bowl Battle

För tredje året i rad arrangeras Bowlbattle som är en populär skateboardtävling och som genomförs i Actionparken belägen mitt i centrala Göteborg. Tidigare år har tävlingen lockat svenska eliten från hela landet och inför 2014 kommer även fler internationella åkare delta. Tävlingen riktar sig mot alla åldrar och klasser och oavsett om du är aktiv utövare på skateboard eller bara nyfiken åskådare så kommer det bli fantastisk upplevelse och uppvisning dessa dagar.

Mer info om eventet hittar du via: actionpark.se

Mer info om Actionpark hittar du via: skateparksguiden.se/actionpark

View Event →
Hangup
Jul
31
7:00 PM19:00

Hangup

En unik fotoutställning om Katrineholms skateboardhistoria. Fullt av bilder och minnen från olika spots i och kring Katrineholm. Vi kickar igång utställningen 31 juli, en dag innan invigningen av skateparken, sen fortsätter den hela augusti ut.

Vill du se bilderna tillsammans med oss som byggde upp stadens ramper och inomhushallar är det denna dag du ska dyka upp.

View Event →
Leffe Open 2014
Jul
25
to Jul 26

Leffe Open 2014

Leffe Open är en minirampstävling i centrala Bollnäs som är öppen för alla, amatör som proffs. Målet att blåsa liv och rörelse i kommunen och att hylla den lokala eldsjälen Leif Fernqvist, som i över 20 år kämpat för de lokala ungdomarna i Bollnäs genom Gumpels Fritidsgård. 20 000 SEK i prispengar!

Mer info hittar du via gumpels.se

View Event →
Head to head battle, Gagnef 2014
Jul
12
4:00 PM16:00

Head to head battle, Gagnef 2014

Den 12 juli är det dags för den legendariska minipipe tävlingen under Skankaloss festivalen i Gagnef, där man tävlar i par och mötts i Head to Head mot varandra. Det blir 6 året man kör denna fartfyllda happening där åkglädje står i fokus. I år kommer det även stå en ny galen miniramp med små konstinstallationer i själva rampen.

 

Mer info om eventet hittar du via: transition.se

Mer info om Skankaloss-festivalen hittar du via: skankaloss.com

View Event →